cropped-aatos_transp-e1511464380109.png

Psykologi- ja psykoterapiapalvelujen tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse (+358442434330).

Koronavirus-tilanteesta johtuen palvelut toistaiseksi tarjolla tietoturvallisen etäyhteyden välityksellä.


Psykologipalvelut kattavat laaja-alaisesti tunne-elämään, käyttäytymiseen sekä sosiaalisiin suhteisiin liittyvät tukikeskustelut ja tutkimukset. Psykologin kanssa käytävät tukikeskustelut soveltuvat erityisesti akuuttien kriisitilanteiden, mielialaongelmien tai muutostilanteiden käsittelyyn. Kriisi- ja traumatilanteiden käsittelyyn saatavilla myös EMDR-terapeuttisia hoitojaksoja.

Tarpeen mukaan toteutamme myös psykologisia tutkimuksia.

Psykologipalveluihin voit hakeutua suoraan ilman lähetettä, ottamalla yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse.


Psykoterapiapalvelut sisältävät sekä yksilö- että paripsykoterapiapalvelut. Psykoterapia on tutkitusti vaikuttava mielenterveysongelmien hoitomuoto. Psykoterapian tavoitteena on lisätä itsetuntemusta, parantaa elämänlaatua, auttaa selviämään haastavissa elämäntilanteissa ja/tai käsitellä  nykyhetkeen vaikuttavia menneisyyden tapahtumia. Psykoterapiaan voit hakeutua joko omakustanteisesti ilman lähetettä tai Kela:n korvaamana kuntoutuspsykoterapiana. Tällä hetkellä tarjoamme psykodynaamista psykoterapiaa, sekä mentalisaatioperustaista lyhytterapiaa.

· Alkuvuodelle 2021 ei vapaita KELA:n kuntoutuspsykoterapia-aikoja.


Aatoksen psykologit ja psykoterapeutit ovat Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä.


Yhteystiedot

Irene Tuominen
Terveyspalvelujohtaja, psykologi, psykoterapeutti
0442434330

Vastaanottomme sijaitsee Turun keskustassa, osoitteessa Kaivokatu 11a ASK 4.